Selecteer een pagina

Over Ivone

ivone_over2Met mijn jarenlange ervaring als bestuurder en toezichthouder bij diverse organisaties weet ik wat het is om aan de top te staan, om toezicht te houden, om in complexe situaties te acteren. Ik ben thuis in de dynamiek van een snel veranderende wereld, in het formuleren en implementeren van de organisatiestrategie en bijbehorende organisatie- en cultuurveranderingen, toezicht houden, creëren van draagvlak, zelfsturing binnen organisaties, zeggenschap, medezeggenschap. Momenteel ben ik voorzitter Rvt van een koepelorganisatie in het openbaar onderwijs.

Bezig zijn met de Invulling van persoonlijk leiderschap is voor mij een belangrijke drijfveer. Ik heb geïnvesteerd in opleiding en training voor meer zelfinzicht, in relatie tot mijn rol als bestuurder en toezichthouder, en de impact die ik heb op mijn omgeving en andersom. Ik ben gecertificeerd coach (ICF) en heb me verder verdiept in systemische interventies, teamcoaching, leiderschapsprofilering, cultuurprofilering.

Verbinding met jezelf en met je omgeving is een sleutelbegrip. Als sparringpartner integreer ik mijn ervaring als mens, als bestuurder en toezichthouder en mijn scholing en ervaring als professionele coach. Ik modereer intervisiegroepen voor toezichthouders, ook speciale groepen voor voorzitters. Tevens begeleid ik Raden van Toezicht in goed toezicht houden. Vertrouwen, vertrouwelijkheid en integriteit staan daarbij hoog in het vaandel.

Kijk voor meer informatie over mijn achtergrond op LinkedIn.

linkedin

Contact met Ivone?

Mail of bel!

info@ivonebergsma.nl
06 – 55 36 60 79

Benieuwd wat Ivone voor jou kan betekenen?